Τέταρτη σερί νίκη για τον Ηρακλή επί του Μακεδονικού

Ο Ηρακλής συνέχισε την ανοδική του πορεία στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 του Μακεδονικού στο Καυταζόγλειο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Το γκολ της νίκης για τους "κυανόλευκους" πέτυχε ο Ρόβας με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου, στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη για τον "Γηραιό" στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη να πλησιάζει προς την κορυφή του βαθμολογικού

πίνακα παίρνοντας άλλους τρεις βαθμούς.

Το ματς δεν είχε καλό θέαμα και αρκετές αξιόλογες φάσεις, καθώς υπήρχαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και δυνατές μονομαχίες, χωρίς καλό ρυθμό, με την ομάδα του Μακεδονικού να εμφανίζεται ανταγωνιστική.

Ηρακλής: Γιούδας (92’ Βοσνιάδης), Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Υφαντίδης (Κρυστάλλης 79’), Πτηνόπουλος (65’ Στεφανής), Ρόβας (88’ Μούδιος).

Μακεδονικός: Γουμαγιάς, Βοσδού (75’ Μπουλγουρίδης), Τσουκάνης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Διαμαντίδης (70’ Παντεκίδης), Ποκόνγκ (80’ Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κανούλας, Παπαποστόλου, Στασινόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα