Ο δικηγόρος της οδηγού που παρέσυρε με το ΙΧ τον Βούλγαρο οπαδό: Έτσι έγινε το τραγικό συμβάν

«Είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη», τονίζει ο Αντώνης Κουδρόγλου, δικηγόρος της 26χρονης οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της τον άτυχο Βούλγαρο οπαδό, ο οποίος λίγο πριν είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συνέλθει ακόμη και μάλιστα λαμβάνει και μια ειδική βοήθεια. Αυτό που φωνάζει, ανεξαρτήτως της ποινικής αντιμετώπισης, είναι ότι δεν θα μπορούσε κανείς άλλος στη θέση της να κάνει

οτιδήποτε άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της 26χρονος σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 FM.

«Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Την ώρα που γίνονται οι συμπλοκές, τα άτομα αυτά κινούνται προς το αυτοκίνητό της. Βλέποντας αυτά που συνέβαιναν και φοβούμενη τυχόν επίθεση προς την ίδια, σκοπίμως ή κατά λάθος, προσπαθεί να φύγει. Κορνάρει προς αυτούς για να φύγουν και προκειμένου να τους αποφύγει κάνει τον ελιγμό για να πάει προς την αντίθετη πλευρά όπου όμως ήταν πεσμένος ο άτυχος φίλαθλος. Ήταν μια ατυχέστατη συγκυρία. Δεν συζητάμε ότι είναι εντελώς άδικος ο θάνατος, για τον οποίο έχει ήδη εκφράσει την οδύνη της. Δεν έχω διαβάσει την ιατροδικαστική εξέταση, από αυτά που ακούστηκαν το πιθανότερο είναι δεν τον πάτησε αλλά ότι πέρασε το αυτοκίνητο από πάνω του», σημειώνει ο Αντώνης Κουδρόγλου εξηγώντας πως συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

«Μέσα στον πανικό της δεν κατάλαβε τίποτα. Όταν έμαθε μετά τι συνέβη, λιποθύμησε. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Επικοινώνησαν άνθρωποί της με μένα και εγώ επικοινώνησα με την τροχαία. Ενημέρωσα ότι θα εμφανιστούμε μόλις συνέλθει λίγο. Έλαβε στο Διαβαλκανικό τις α’ βοήθειες και μόλις έδωσαν το OK οι γιατροί πήγαμε στην διεύθυνση τροχαίας όπου και εμφανίστηκε επισήμως και ακολουθήθηκε η διαδικασία. Πρόκειται για οικειοθελή παρουσίαση. Στη συνέχεια, βεβαίως, υπήρξε σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Δεν προηγήθηκε αναζήτηση. Το αυτοκίνητο δεν ήταν στο όνομά της. Όταν επικοινώνησα μου ζήτησαν τα στοιχεία της. Το αυτοκίνητο ήταν μισθωμένο και είχαν επικοινωνήσει αρχικά με την ιδιοκτήτρια εταιρεία».

Στην 26χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και διετάχθη η συνέχιση προανακρίσεως για να συμπληρωθεί η δικογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα