Διαζύγιο-βόμβα για τον "Mr. Survivor" - Δείτε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι επιβεβαίωσε το διαζύγιο από την τρίτη σύζυγό του, Σεϊμά Σούμπασι με την οποία παντρεύτηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε μια παραμυθένια τελετή στο Σεν Τροπέ.

Ο Ατζούν και η Σεϊμά Σουμπασί επιβεβαίωσαν στην εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης «Δεύτερη Σελίδα» ότι χωρίζουν.

Αμέσως μετά η Σεϊμά έγραψε «Καλημέρα» στο Instagram σαν να μη συνέβη κάτι, ενώ έκανε like στα σχόλια που της έγραφαν «καλορίζικο», προφανώς εννοώντας το διαζύγιο.

Η γνωστή

περσόνα Σινέμ Ουμάζ υποστήριξε στο Twitter ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της Σεϊμά, αφού είχε κρυφή σχέση με τον ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ. Όταν η Σεϊμά είχε γράφει στα social media την ίδια φράση που είχε ο Τσατάι σε τατουάζ στο στήθος του προκάλεσε συζητήσεις.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του 49χρονου Τούρκου καναλάρχη και παραγωγού, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Το 1989 ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά και μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Οι δυο τους χώρισαν το 1993 και το 2003 ο ίδιος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ.

Μαζί απέκτησαν δύο κόρες ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν, όταν ο Ατζούν ερωτεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Σεϊμά Σουμπάσι. Το πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί μια κόρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα