Γ. Ορφανός: Η επιρροή των κομμάτων στις εκλογές θα είναι περιορισμένη

Την άποψη ότι η επιρροή των κομμάτων στις εκλογές του 2019 θα είναι περιορισμένη εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

«Αν εκτιμήσω τα τελευταία στοιχεία οι πολίτες απαντούν μακριά από χρίσματα. Η δίκη μου πεποίθηση είναι ότι η επιρροή των

κομμάτων σε αυτές τις εκλογές θα είναι περιορισμένη διότι η κοινωνία ψάχνει να βρει απαντήσεις», ανέφερε σε σημερινή συνάντηση με δημοσιογράφους ο κ. Ορφανός.

Ερωτηθείς για την στήριξη της ΝΔ στον Νίκο Ταχιάο, ο κ. Ορφανός σημείωσε ότι «η προσπάθεια μου είναι να μαζευτούνε πολλοί για να δώσουνε λύσεις. Όποιος είναι υποψήφιος είναι καλοδεχούμενος» δηλώνοντας πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες.

Αναφορικά με την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως «μετά το τέλος της θητείας μου θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή αποτίμηση και τι δεν έκανε σωστά».

«Θέλω να επαναλάβω ότι αυτό που επιχειρώ έχει σκοπό να ενώσει την πόλη. Για πολλά χρόνια έχουμε διχαστεί και οι μεν να αποτρέψουν τα σχέδια των υπολοίπων» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας σταματήσει. Θα είμαστε εκεί την ημέρα των εκλογών και αισιοδοξώ ότι ο πολίτης της Θεσσαλονίκης θα μας αντιμετωπίσει θετικά».

Όπως είπε θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 10 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Makedonia Palace, όπου θα ανακοινωθεί το όνομα και το σχέδιο της παράταξης για το δήμο.

Παράλληλα, κ. Ορφανός έχει ξεκινήσει ήδη συναντήσεις με φορείς της πόλης για την καθαριότητα, το μέτρο, την ασφάλεια των πολιτών, την παιδεία, τον αθλητισμό κ.α και μετά τις γιορτές θα πραγματοποιήσει συναντήσει με τους πολίτες στις γειτονιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα