Διαγωνισμό για την αξιοποίηση του πρώην "Maison Crystal" θα διενεργήσει ο Δ. Θεσσαλονίκης

Δράση για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην «Maison Crystal», που βρίσκεται στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος θα προχωρήσει στην εκμίσθωση του χώρου με πλειοδοτικό διαγωνισμό προκειμένου να λειτουργήσει ξανά ως αναψυκτήριο.

Το κτίριο, ιδιοκτησία

του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι το 2013 λειτουργούσε ως μπαρ και έσφυζε από ζωή, τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο αφού είχε εγκαταλειφθεί ενώ κατά καιρούς άγνωστοι έβρισκαν καταφύγιο στα κτίσματά του. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Τον εγκαταλελειμμένο χώρο ήρθε να επιβαρύνει χθες το απόγευμα η πυρκαγιά που ξέσπασε και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου για την αξιοποίηση του χώρου θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να είναι κατάλληλος για εκμίσθωση.

«Θα γίνει μία καταγραφή των ζημιών από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και επειδή είναι χαρακτηρισμένο ως αναψυκτήριο, θα γίνουν οι επισκευές και θα προχωρήσει σε εκμίσθωση. Το Maison Crystal θα αξιοποιηθεί άμεσα, μόλις αποκατασταθούν οι ζημιές», ανέφερε η κα Αγγελίδου μιλώντας στο thestival.gr.

Σύμφωνα με την κα Αγγελίδου θα γίνει ξεχωριστή κανονιστική απόφαση για τον χώρο, από την κανονιστική, που σχεδιάζεται για την εκμίσθωση των γυάλινων περιπτέρων στην Νέα Παραλία καθώς θα απαιτηθεί χρόνος για την επισκευή των ζημιών που υπέστησαν τα κτίσματα στον χώρο του πρώην «Maison Crystal».

Keywords
Τυχαία Θέματα