ΔΕΘ: Την Παγκρήτια Έκθεση εγκαινίασε η Κατερίνα Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ)

Την Παγκρήτια Έκθεση Τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών "ΚΡΗΤΗ: Η μεγάλη συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας", εγκαινίασε χθες η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου στο περίπτερο 12, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη,

Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα και Κιλκίς εκθέτουν τα πεντανόστιμα προϊόντα τους.

Πολιτιστικά σωματεία από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Τραπεζούντα, Θράκη, Ήπειρο, Χαλκιδική, Καππαδοκία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αϊβαλί, Μικρά Ασία, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Νιγρίτα, Θεσσαλία, Νάξο, Ημαθία και άλλες περιοχές, παρουσιάζουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ' ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου 2018.

"Η Μακεδονία και η Κρήτη είναι βασικοί παραγωγικοί πυλώνες της χώρας και στυλοβάτες της πορείας ανασυγκρότησης της οικονομίας και ανάταξης της κοινωνίας.
Η Ελλάδα, μετά το πέρας των μνημονιακών υποχρεώσεων, αλλάζει σελίδα οριστικά.
Στη νέα εποχή της Δίκαιης και Ισότιμης Ανάπτυξης για όλους, η Μακεδονία και η Κρήτη θα είναι πρωταγωνίστριες.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση. Είμαι βέβαιη πως χιλιάδες Θεσσαλονικείς θα την επισκεφθούν και θα εντυπωσιαστούν από την ποιότητα των Κρητικών προϊόντων", ανέφερε στο Facebook η κα Νοτοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της Έκθεσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα