Δείτε αν κερδίσατε στη λοταρία του ΥΠΟΙΚ - Δέκα εκατ. ευρώ σε 10.000 τυχερούς

Ολοκληρώθηκε η φορο-λοταρία των δέκα εκατομμυρίων ευρώ που διεξήχθη από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, καθώς χρειαζόταν μισή ώρα για κάθε κλήρωση, ενώ συνολικά διεξήχθησαν δέκα, από τις οποίες θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Όλοι οι τυχεροί έχουν αναρτηθεί στο TAXISnet.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση

www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί, καθώς η σελίδα αργεί να ανοίξει, προφανώς λόγω του μεγάλου αριθμού των φορολογουμένων που θέλουν να δουν αν κέρδισαν το έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Όσοι κερδίσουν, θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet. Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Δείτε (ΕΔΩ) αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα