Σκάει βόμβα με Περπέρογλου


Με τον Ντράγκαν Σάκοτα πια στο «τιμόνι» της, η ΑΕΚ θέλει να προβεί σε κάποιες κινήσεις που θα την ενισχύσουν και θα τη βελτιώσουν εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League, αλλά και εν όψει του προσεχούς τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, βρίσκεται σε αναζήτηση δύο παικτών. Άλλωστε, ακόμη δεν έχει αποκτηθεί

κάποιος παίκτης για την αντικατάσταση του Μπάντζα Σι που αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες. Πρόθεση των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι ο ένας εκ των δύο παικτών να είναι Έλληνας, ώστε να μην πιάνει θέση ξένου.

Στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας, έγινε μία προσέγγιση για τον Χάρη Γιαννόπουλο, τον φόργουορντ του Ρεθύμνου που έγινε πρόσφατα διεθνής με την Εθνική Ανδρών. Πριν από λίγους μήνες, όμως, ο 28χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους Κρητικούς κι έτσι η απάντηση ήταν αρνητική.

Πλέον, η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει το «κόλπο» και να φτάσει σε μία σημαντική μεταγραφή με τον Στράτο Περπέρογλου. Η περίπτωση του φόργουορντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά η «Ένωση» κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να φτάσει πιο κοντά σε μία μεταγραφή που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική.

Keywords
Τυχαία Θέματα