Δ. Κορδελιού - Ευόσμου: Υποψήφιος δήμαρχος κι επίσημα ο Γιάννης Καμαρινός

Με αναφορά στους βασικούς άξονες που στηρίζεται η πολιτική που πρέπει να εφαρμοστεί στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα των δημοτών και των επιχειρηματιών αλλά και η συνολική εικόνα της περιοχής, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» και υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, κατά την εκδήλωση ανακοίνωσης της ιδρυτικής διακήρυξης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

«Ο δήμος είναι η αυλή του σπιτιού μας, είναι το σπίτι μας. Ήρθε

η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, απέναντι στα παιδιά μας και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ξεκινάμε από την αρχή και αυτή η αρχή βασίζεται σε δύο κύριους πυλώνες, τον άνθρωπο και το περιβάλλον», ανέφερε ο κ.Καμαρινός.

«Ο Δήμος μας χρειάζεται ανανέωση, οικονομική ανάπτυξη και ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Δεν μπορούμε να συζητάμε και να μένουμε μόνο στα αυτονόητα, όπως η καθαριότητα, οι χώροι πρασίνου, οι λακκούβες και τα σπασμένα πεζοδρόμια. Αυτά έπρεπε να μην υπάρχουν ως προβλήματα. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να τα λύσουμε και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τις προδιαγραφές για ένα βιώσιμο μέλλον. Και εκεί θα ρίξουμε το βάρος μας. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα στρατηγική με σχέδιο και όραμα κοινής αποδοχής, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας και των δύο κοινοτήτων. Το μέλλον του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα καθοριστεί από τις αποφάσεις αλλά και το έργο που θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Δεν είμαστε περαστικοί από την πόλη αυτή», επεσήμανε.

Παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον και να δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Καμαρινός αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής μίας πραγματικής κοινωνικής πολιτικής με απολύτως ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, στους τρόπους στήριξης της επιχειρηματικότητας, στις παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, στη διασφάλιση παροχής παιδείας η οποία περιλαμβάνει εκτός από την σχολική στέγη, χώρους άθλησης, όπως και την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, στη βελτίωση της καθημερινότητας, με επίλυση του κυκλοφοριακού και της δημιουργίας χώρων στάθμευσης, αλλά και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η οποία αφενός διασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου συμβάλλει στη γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.

Τέλος, ο υπ.Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, παρουσίασε τους 54 αρχικά υποψηφίους συμβούλους που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», μεταξύ των οποίων εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Ανδρεάδης Βασίλης, ο Αραμπατζής Δημήτρης, η Κάλου Μένια, ο Κεραμιδάς Μίμης, ο Κεχαγιάς Ανέστης, ο Κοντσίδης Αντώνης, ο Μουρατίδης Αχιλλέας, και ο Στεργιάδης Στέργιος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι θεσμών, καθώς και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο πρώην Νομάρχης Δράμας Σάββας Δανιηλίδης, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην Δήμαρχος Κορδελιού Κώστας Παπαδόπουλος και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκόρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα