Επέστρεψε νικητής ο 13χρονος που ένωσε ΠΑΟΚ & Άρη στο Καβαλάρι

Οι «ασπρόμαυροι» και οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί του Καβαλαρίου Λαγκαδά ενώθηκαν και ο μικρός Ρομάν γύρισε δυνατότερος νικώντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρού παιδιού ένωσε τους οπαδούς των ΠΑΟΚ και Αρη στην περιοχή του Καβαλαρίου Λαγκαδά, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποβληθεί ο 13χρονος, γεννημένος στην Αρμενία και κάτοικος του χωριού Περιβολάκι, στην συγκεκριμένη εγχείριση.

Μετά από παραμονή περίπου 40 ημερών στη βρετανική πρωτεύουσα

και αφού ο μικρός υποβλήθηκε σε 12ωρη εγχείριση αλλαγής βαλβίδας στην καρδιά, το μεσημέρι της Παρασκευής επέστρεψε υγιής στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει τη ζωή του, να κάνει μια νέα αρχή, μεταδίδει το lagadas.net.

Στο "Αεροδρόμιο Μακεδονία" τον περίμεναν εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων» και «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων, ο σύμβουλος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης, ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου Αγγελος Κούτουλας, κρατώντας ένα πανό το όποιο είχε τα σήματα των δύο ομάδων και έγραφε:

«Όλοι μαζί μπορούμε, καλώς ήλθες μικρέ μας φίλε».

Η κινητοποίηση ήταν πραγματικά μεγάλη τις προηγούμενες βδομάδες. Το κόστος της εγχείρισης και της νοσηλείας στην Αγγλία το ίδιο. Συγκεκριμένα, έφτασαν γύρω στις 150.000 ευρώ, αναφέρει το lagadas.net.

Το 95% το καλύπτει το ΕΟΠΥΥ, τα επόμενα έξοδα ήταν η διαμονή, τα ταξίδια κτλ. ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν ενεργά και οι επικεφαλής των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη, Ιβάν Σαββίδης και Θόδωρος Καρυπίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα