Δ. Καμμένος: Οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ξεπουλήσουν εκ πεποιθήσεως την Μακεδονία (VIDEO)

Το νέο τους κόμμα με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού»παρουσίασαν σήμερα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Καμμένος και ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Οι κ.κ. Μπαλτάκος κι Καμμένος είχαν συζήτηση με στελέχη που θα πλασιώσουν το κόμμα τους από τους οποίους δέχτηκαν ερωτήσεις.

Σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους

ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι «στόχευση μας είναι στους Έλληνες νοικοκυραίους, στους Έλληνες που μπορεί να δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο ή το «Μακεδονία Ξακουστή» και σε ένα χώρο ο οποίος είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι οι οποίοι δεν πήγαν για να ψηφίσουν το Σεπτέμβριο 2015 απαξιώνοντας το πολιτικό σύστημα».

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάκος υπογράμμισε ότι «θέλουμε να διατρανώσουμε την πεποίθησή μας ότι δημιουργούμε ένα κόμμα το οποίο έχει πατριωτικά χαρακτηριστικά, ένα κόμμα το οποίο πιστεύει ακράδαντα ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική ένα κόμμα που πιστεύει ότι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία είναι έννοιες ταυτόσημες».

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί «για να έχουμε ένα μέλλον στην Βόρεια Ελλάδα».

«Να σκίσουμε αυτή τη σύμβαση σήμερα διότι δεσμεύει την πατρίδα για πολλά χρόνια έτσι όπως έχει γραφτεί και έχει κλειδωθεί από τον κ. Κοτζιάς πολύ έξυπνα νομικά. Πρέπει να καταργηθεί η συμφωνία για να μπορέσουμε να σώσουμε την Μακεδονια όλοι μαζί οι Έλληνες και να έχουμε ένα μέλλον στην Βόρεια Ελλάδα», σημείωσε. Αναφορικά με την αποχώρηση του από τους ΑΝΕΛ ο ίδιος ανέφερε ότι «διαφώνησα με την υπογραφή στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και την στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θέλουν να πουλήσουν εκ πεποιθήσεως την Μακεδονία και διεγράφη, δεν αποχώρησα. Με διέγραψαν μέσα σε μία ώρα από την στιγμή που ψήφισα κατά της εξουσιοδότησης στον κ. Κοτζιά να υπογράψει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία».

Ερωτηθείς για τον αν θα στηρίξουν κάποιο πρόσωπο για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι «πρέπει να προετοιμαστούμε για τις ευρωεκλογές, για τις εθνικές πρέπει να προετοιμαστούμε δευτερευόντως», ενώ για τις δημοτικές όπως είπε «επιφυλασσόμεθα».

«Για δημοτικές είναι κάτι το οποίο το εξετάζουμε δεν αποτελεί την πρώτη στόχευση για εμάς. Το πρωταρχικό είναι να μπορέσουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα την οποία οι Έλληνες την έχουν απωλέσει και σκοπός μας είναι να την πάρουμε πίσω. Δεν την εχουν απωλέσει μόνο από του λαθρομετανάστες, την έχουν απωλέσει από ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο ελληνικό λαό και στο ελληνικό έθνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι κ.κ. Μπαλτάκος και Καμμένος θα παρουσιάσουν μετά τις 26 Οκτωβρίου σε συνέντευξη Τύπου το νέο τους κόμμα, το οποίο ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιούλιο.

Δείτε τις δηλώσεις στα βίντεο του thestival. gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα