Χριστούγεννα με κοινωνικό πρόσημο στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Με ένα “πολύχρωμο” πρόγραμμα γεμάτο πλούσια ψυχαγωγικά δρώμενα και δημιουργικές δραστηριότητες, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να δώσουν το "παρών" στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Η πλατεία Ευόσμου και η πλατεία Παύλου Μελά στο Κορδελιό θα στολιστούν με δεκάδες λαμπιόνια, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το σπίτι του Άη Βασίλη και το ταχυδρομείο των «ευχών».

Στο Αμφιθέατρο Πεζόδρομος στο Κορδελιό, θα στηθεί

εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και ζωγραφικής, θα γίνουν ανταλλαγές βιβλίων, ενώ τα μικρά και τα…μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Καραγκιόζη.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στις 19:30 θα φωταγωγηθεί το δέντρο στην πλατεία δημαρχείου Ευόσμου και μία μέρα μετά θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του δέντρου και στην πλατεία Παύλου Μελά, στο Κορδελιό.

Ωστόσο, Χριστούγεννα, εκτός από διασκέδαση σημαίνουν και αλληλεγγύη, για αυτό και ο δήμος, στις 25 Δεκεμβρίου θα παραθέσει για πρώτη φορά γεύμα αγάπης σε ευπαθείς ομάδες.

"Είχαμε σκοπό να ενισχύσουμε τον εορταστικό διάκοσμo, εν τέλει προτιμήσαμε να κρατήσουμε τον ίδιο φτωχικό διάκοσμο με τα προηγούμενα χρόνια" τόνισε στο Thestival.gr ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας και πρόσθεσε: "Τα χρήματα που θα δίναμε, θα τα διαθέσουμε για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για 1000 άτομα, το οποίο θα γίνει το μεσημέρι δημοτικό αθλητικό κέντρο".

Η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, θα ανοίξει το Σάββατο 16 του μηνός με την εκδήλωση «Το πνεύμα των Χριστουγέννων στον δήμο μας».

Η είσοδος στα δρώμενα θα είναι ελεύθερη και θα λαμβάνουν χώρα σπό τις 11 το πρωί και έως τις 9 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα, Κορδελιού - Ευόσμου,christougenna, kordeliou - evosmou