Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την Κατερίνα Δαλάκα! (ΦΩΤΟ)

Το Survivor ολοκληρώθηκε την Κυριακή και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο!

Το ζευγάρι πέρασε μερικές ημέρες στην Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένεια του παρουσιαστή και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αλικαρνασσό, για τον μεγάλο τελικό!

Μαζί με την νικήτρια Κατερίνα Δαλάκα και τις υπόλοιπες παίκτριες του reality, η μελαχρινή καλλονή πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας βουτιές

και βόλτες στην πανέμορφη Αλικαρνασσό.

Μάλιστα, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicalli έκαναν water sports, ενώ ανέβασε και φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τη νικήτρια του σοου, σε ξέγνοιαστες στιγμές. «Μια μέρα μετά το survivor... και:
1. Πνίγω την @katerina_dalaka , κλέβω την κούπα και τρέχω ? (Κατερίνα μπράβο ? το άξιζες!) 2. Παίρνω τις φιναλίστ #deligianio @dimitravamvakousi , @afroditi_skafida και @katerina_dalaka και τον άντρα της παρέας @kosmasnikos και πάμε διακοπές! ☀️ Πέσανε οι τίτλοι τέλους στο #survivorgr και καλό καλοκαίρι σε όλους μας! ? #happysummer #greekchampion #survivorgreeceturkey #survivorturkeygreece #survivorgr», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα:

Keywords
Τυχαία Θέματα