Χωρίς Τόνσο ο Άρης στην Ξάνθη- Στην αποστολή Σαββίδης και Ανάκογλου

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για τον αυριανό (31/1-19:00) αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια και σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκε ο Τόνσο.

O 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής λόγω προβλήματος τραυματισμού, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στην αυριανή αναμέτρηση.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά μπήκε ο Κυριάκος Σαββίδης που αποκτήθηκε πρόσφατα, ενώ επέστρεψε και ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά από περίπου 10 μήνες.

Αναλυτικά,

η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής –εξ αναβολής- αναμέτρησης με την Ξάνθη στο "Ξάνθη Arena" (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Super League Σουρωτή" της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή (πριν από λίγη ώρα αναχώρησε για την πόλη της Θράκης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα