Χαμένη ευκαιρία για ΠΑΟΚ που "πέταξε" δύο βαθμούς στη Ριζούπολη

Τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές τον ΠΑΟΚ που ήταν μέτριος στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έπαιξε με 10 παίκτες για μία ώρα αγώνα και κέρδισε δίκαια τον βαθμό.Ο Δικέφαλος "κόλλησε" στο μηδέν και στο δεύτερο εκτός έδρας ματς του (μετά τη Λιβαδειά) και άφησε δύο βαθμούς στην Ριζούπολη, με την "λευκή" ισοπαλία στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League, σπαταλώντας

την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν καλή απόδοση για περίπου 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Απόλλων έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 32΄ εξαιτίας αποβολής του Χουάρες που δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δύο λεπτών.

Το ντεμπούτο των Ελ Καντουρί (σε όλο το ματς) και Μαουρίτσιο (μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο) δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λουτσέσκου, που παρουσίασε προβλήματα στο παιχνίδι της, στο μεγαλύτερο διάστημα, απέναντι στους ψυχωμένους ποδοσφαιριστές της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Τα δύο δοκάρια του ΠΑΟΚ ήταν οι σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα. Το πρώτο στο φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ σε μία θεαματική φάση και το δεύτερο του Μακ στο 90΄, που ήταν βέβαια πιο σημαντικό καθώς εκεί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει το νικητήριο γκολ.

Συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (90΄+2΄ Μενδρινός), Σιατραβάνης (90΄+2' Ελμπάζ), Αλμπάνης (79΄ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιανός, Χουάρες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (63΄ Κάτσε), Πέλκας (46΄ Μαουρίτσιο), Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (72΄ Μακ), Πρίγιοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα