Μποχωρίδης: Στον Άρη μεγάλωσα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη πραγματοποίησε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο 23χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην επιστροφή του μετά από τρεισήμισι χρόνια στην ομάδα, στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

“Οπρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα που βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο. Θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής και να παίξω, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για τον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και τα

συναισθήματα είναι πολύ ωραία, γιατί στον ΑΡΗ μεγάλωσα κι από τα τμήματα υποδομής έφτασα στο σημείο να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Όταν γυρνάς σε μια ομάδα που έχεις ζήσει τόσα πολλά, είναι σίγουρα πολύ όμορφο. Θα με βοηθήσει πολύ γιατί δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ άνετα και είμαι έτοιμος να παίξω το μπάσκετ που ξέρω”.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ (04/12) ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΟ

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου Κολλέγιου, Deree, στην Αγία Παρασκευή, ο Άρης ξεκίνησε σήμερα (03/12) την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη B.C. Oostende (05/12, 21:30, Novasportss1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο Keith Benson αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού αλλά συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο νωρίς το πρωί με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο “Versluys Dome” που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Την αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο αποτελούν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Petway, Weaver, Benson, Bell.

Keywords
Τυχαία Θέματα