"Στάση" στον Λαγκαδά για τον Ηρακλή

Η ΑΠΕ Λαγκαδά έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί (6 συνεχόμενες νίκες) του Ηρακλή. Ο Γηραιός υπέστη εκτός έδρας ήττα στον Λαγκαδά με 1-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κοντέων στο 90ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Οι "κυανόλευκοι"

είχαν περισσότερες και πιο αξιόλογες φάσεις στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με συνέπεια να ηττηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέαμα ήταν μέτριο έως κακό καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη επηρεάστηκε από τις απουσίες και από τον κακό αγωνιστικό χώρο και μετά από 6 σερί νίκες, υπέστη την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα, μένοντας -5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία και να κάνουν λεκτική επίθεση στον ρέφερι για τις αποφάσεις του στο ματς και κυρίως επειδή δεν απέβαλλε παίκτη του Λαγκαδά στο δεύτερο μέρος, γεγονός που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΠΕΛ (Θέμελης): Ράτζα, Αγριμάκης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Λαβιδάς, Στεφανίδης, Εππας, Αθανασιάδης, Ταχματζίδης, Χιντασέλι, Κοντέων

Ηρακλής (Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Π.Αθανασίου, Α.Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης, Ρόβας, Β.Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα