Μπίσεσβαρ: Έχει δίκιο για την βαθμολογία ο κόουτς

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και για το γκολ που πέτυχε μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ αναφέρθηκε και στην βαθμολογία.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official

Stores

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τον βάλει στον αγωνιστικό χώρο: «Ο Κόουτς μου είπε πριν μπω στο παιχνίδι αυτά που μου λέει κάθε φορά, να μείνω στην πλευρά να διατηρήσω την θέση και να δώσω γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.

Σε κάποια κομμάτια του αγώνα παρατήρησε πως δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι, για αυτό μας έβαλε στο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνιση που έκαναν ο Σάκχοφ και ο Κουλούρης που μπήκαμε στο παιχνίδι».

Για τον αν έχει πετύχει ποτέ γκολ αμέσως μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για το πότε σκόραρε τελευταία φορά με κεφαλιά: «Δεν έχει τύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν να σκοράρω με το που μπω στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που έχει συμβεί είναι να δώσω ασίστ. Όσον αφορά το γκολ, η τελευταία φορά που πέτυχα γκολ με το κεφάλι πρέπει να ήταν όταν ήμουν 17-18 χρονών».

Για το που θέλει να αφιερώσει το γκολ του: «Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον μεγάλο γιο μου, Τζούλιαν, ο οποίος είχε γενέθλια την Παρασκευή. Τώρα είναι περασμένη η ώρα και δεν θα προλάβει να δει το γκολ μου, αλλά αύριο θα καθίσω μαζί του και θα το δούμε μαζί».

Για το γεγονός πως η Ξάνθη έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ: «Ισχύει ότι σήμερα δυσκολευτήκαμε γιατί η Ξάνθη δεν μπήκε για να μείνει πίσω στην άμυνα. Στόχευσε τον επιθετικό της, μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς δεν είχαμε καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή. Θέλουμε μέχρι το τέλος να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση για νίκες αλλά και με την ίδια προσπάθεια».

Παράλληλα, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου στην μικτή ζώνη της Τούμπας, σημειώνοντας: «Έχει δίκιο ο κόουτς για τη βαθμολογία! Έχουμε δείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα νομίζω ότι το δείξαμε όλη τη χρονιά. Ένα καλό πρόσωπο μεταξύ μας ξέρουμε την κανονική μας θέση και ελπίζουμε πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι θέλουμε το Κύπελλο και θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα