Αυλαία σήμερα για το 7ο Φεστιβάλ Πόζαρ

Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική αλλά και παράλληλες δράσεις.

Μετά από ένα διήμερο με ξεχωριστές συναυλίες και όμορφες στιγμές, το 7ο Φεστιβάλ Πόζαρ ρίχνει σήμερα αυλαία.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες, στη σκηνή του ανέβηκαν, μεταξύ άλλων οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας, η εκρηκτική Ματούλα Ζαμάνη και ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης.

Σήμερα, η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 22 Ιουλίου, ανοίγει με την συναισθηματική Παυλίνα Βουλγαράκη. Μετά από έναν γεμάτο συναυλιακό χειμώνα, η Παυλίνα συνεχίζει

το ταξίδι της και έρχεται στα βόρεια. Αμέσως μετά η σκηνή φιλοξενεί το απόλυτο reunion του 2018. Γιορτάζοντας 30 χρόνια μετά την ίδρυση τους, οι επανενωμένοι ΠΥΞ – ΛΑΞ ανηφορίζουν για ένα live – σταθμό για να μας συγκινήσουν και να μας κάνουν να τραγουδήσουμε μαζί τους αμέσως πριν “πετάξουμε τα ρούχα μας ψηλά”. Με ένα setlist – soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς έρχονται να δημιουργήσουμε μαζί καινούριες αναμνήσεις! Την σκυτάλη παίρνουν για ένα εκρηκτικό κλείσιμο του φεστιβάλ οι ντόπιοι Radio Active, μια 5-μελής rock/metal μπάντα με frontman τον Σάκη Καρπά. Τον γνωστό. ΤωνUnboxholics, οι οποίοι μετράνε άλλα δύο μέλη στους Radio Active και έρχονται για να τα σπάσουν on-stage!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Παυλίνα Βουλγαράκη
ΠΥΞ – ΛΑΞ
Radio Active

Λουτρά Πόζαρ, Δήμος Αλμωπίας (35km από την Έδεσσα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

13€ ημερήσιο φοιτητικό / ανέργων
15€ ημερήσιο ταμείο

Keywords
Τυχαία Θέματα