O καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 35 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ, αναμένεται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Στη Κασσάνδρα, ο καιρός θα είναι αίθριος,

με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε και στη Σιθωνία με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα