Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βγει στη λιανική και αγοράζει "μισοτιμής"

ΣΥΡΙΖΑ έχει βγει στη λιανική και αγοράζει "μισοτιμής" -με πολιτικά πάντα κριτήρια- βουλευτές, από εδώ κι από κει, για να λύσει το πρόβλημα μίας κοινωνικής ομάδας με πρόθυμους, που προσπαθεί να πείσει ότι έχει την πλειοψηφία" δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9.84".

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι η ΝΔ είναι απολύτως συσπειρωμένη και ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα κι αυτό φαίνεται σε όλες της τις δράσεις, αλλά και τις δημοσκοπήσεις.

"Όλοι είμαστε συσπειρωμένοι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κοινοβουλευτική Ομάδα, πρώην πρόεδροι, πρώην πρωθυπουργοί, νεοεκλεγείσα Πολιτική Επιτροπή ανανεωμένη κατά 70%, οι πρόεδροι των νομαρχιακών μας οργανώσεων ανανεωμένοι κατά 40%, καθώς και ο οργανωτικός ιστός του κόμματός μας, γραμματείς και να αναπληρωτές γραμματείς, των οποίων η σύνθεση σύντομα θα αλλάξει. Έχουμε μπροστά μας 4 εκλογικές μάχες. Συντονισμένοι θα δώσουμε τις μάχες σε αυτοδιοικητικές α' και β' βαθμού, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, ώστε οι πολίτες να δώσουν όσο πιο καθαρό μήνυμα γίνεται στη χειρότερη κυβέρνηση της χώρας, μία κυβέρνηση μειοψηφίας, την κυβέρνηση κουρελού του κ. Τσίπρα" σημείωσε.

"Δεν μιλήσαμε ποτέ για προδότες. Ωστόσο, ας μην ξεχνούμε ποιοι χρησιμοποιούσαν αυτή τη φρασεολογία. Διά στόματος Τσίπρα και από τα πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ακούγαμε για προδότες την εποχή των μνημονίων" πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγενάκης, ΣΥΡΙΖΑ,avgenakis, syriza