Άρης: Τα δεδομένα για Μπρούνο

Το όνομα του Μπρούνο απασχολεί τον Αρη, όχι για πρώτη φορά. Κοσμεί το ρεπορτάζ εδώ και δυο χρόνια περίπου και σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Αναπόφευκτα θα γινόταν και φέτος, όπως αναφέρει το sdna.gr, που η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχωρά σε αρκετές προσθήκες. Ο βραζιλιάνος είναι η αλήθεια προτάθηκε στους κιτρινόμαυρους αφού όπως φαίνεται δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό του Μάρτινς και πιθανότατα

θα μείνει ελεύθερος μετά από μια χρονιά όπου λόγω τραυματισμού έκανε λίγες συμμετοχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο ίδιος βλέπει πολύ θετικά ενδεχόμενη μετακίνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το θέμα είναι αποκλειστικά ποια είναι η επιθυμία του Άρη, σύμφωνα με το sdna.gr. Αν δηλαδή έχει ανάγκη από ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπρούνο ή αν η έλευσή του θα δημιουργούσε συμφόρηση μεσοεπιθετικά, ειδικά μετά την παραμονή και του Γκάμα και την επικείμενη έλευση του Χατζισαφί.

Για αυτό και το ζήτημα του βραζιλιάνου τέθηκε στους καθ’ ύλιν αρμόδιους. Τον Μίχαελ Ενινγκ και τον Άγγελο Χαριστέα. Αυτοί θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα, τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας και σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπιδη θα αποφασιστεί αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα