Άρης: Προς παραμονή ο Κουέστα, προς αποχώρηση ο Τόνσο- Μένουν Διαμαντόπουλος και Σόουζα, φεύγει ο Τσιλιγγίρης

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Άρη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος απέρριψε την πρόταση των «κίτρινων» και αποχωρεί άμεσα.

Εκτός από τον Ισπανό τερματοφύλακα, στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που δεν το σκέφτηκε καν και απάντησε κατευθείαν θετικά στον Άγγελο Χαριστέά. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Απόστολος Τσιλιγγίρης απάντησε αρνητικά και στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά και στην επέκταση. Συνεπώς, ο νεαρός γκολκίπερ θα συνεχίσει σε άλλη

ομάδα την καριέρα του.

Θετικά απάντησε και ο Σόουζα που θα συνεχίσει αν και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού.

Για τον Μπα, η Ναντ δεν έχει στείλει ακόμα το χαρτί και αν δεν γίνει σήμερα αυτό, τότε αυτομάτως δεν θα συνεχίσει ούτε ο Γάλλος.

Από το πρωί γίνονται διαδοχικές συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Άγγελου Χαριστέα, με τον Χουλιάν Κουέστα όπως αναφέρει το gazzetta.gr. Κάποια στιγμή η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών φαινόταν αγεφύρωτη, πλέον όμως βρέθηκε σημείο επαφής και εκτός απροόπτου ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στους έξι αγώνες που απομένουν για τα Playoffs του Πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή «τρέχει» η γραφειοκρατική διαδικασία για τις υπογραφές επέκτασης των συμβολαίων και για τον μήνα Ιούλιο.

Αρνητικός στην προοπτική παραμονής μέχρι το τέλος της χρονιάς εμφανίστηκε και ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντίνος αποφάσισε προτίμησε να ρίξει πρόωρα τους τίτλους τέλους στην καριέρα του στους «κίτρινους» σύμφωνα με το gazzetta.gr, γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν υπάρχει πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας μαζί του από την ΠΑΕ Άρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα