Άρης: Προπόνηση για... λίγους- Δηλώθηκε με Ολυμπιακό ο Ντιγκινί

Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Αρη.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν, αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ για σήμερα υπήρχε προπονητικό πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας του Άρη.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/03, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δηλώθηκε με Ολυμπιακό

ο Ντιγκινί

Ο Νικολάς Ντιγκινί δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο θα απουσίαζε λόγω του τραυματισμού του.

Ο Γάλλος επιθετικός του Αρη θα δώσει την δική του... μάχη για να προλάβει να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Κλ. Βικελίδης" αν και αυτό την δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και οι πιθανότητες είναι λίγες.

Θυμίζουμε ότι μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες και η λογική λέει ότι δεν θα πιεστεί για το ματς με τον Απόλλωνα με δεδομένο ότι μετά ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχει το χρονικό διάστημα που θα του επιτρέψει να αποθεραπευτεί πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα