Διώξεις σε Λουτσέσκου και Ουάρντα

Διώξεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αμρ Ουάρντα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για «δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, θα καθίσει στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, στην Τούμπα, όπου είχε πει… «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και

ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

Στον Ουάρντα η δίωξη ασκήθηκε για ανάρτηση του στα social media μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ανακοινωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα