Άρης: Μίλησαν στους παίκτες Διαμαντόπουλος και Τερζής- Ζήτησαν νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο κ. Διαμαντόπουλος ενημέρωσε αρχικά τους ποδοσφαιριστές του Άρη για την απόφαση της διοίκησης να τερματίσει την συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα και πως πλέον απόλυτος υπεύθυνος είναι ο Απόστολος Τερζής, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού.

"Θέλω σεβασμό προς τον κ. Τερζή και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες, η αρχή να γίνει την Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης" είπε στους παίκτες μεταξύ άλλων.

Τερζής: "Νίκη με Απόλλωνα"

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Απόστολος Τερζής, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα και πλέον ο υπηρεσιακός προπονητής που θα καλύψει το κενό του Ισπανού, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη είπε χαρακτηριστικά: "Σας ξέρω και με ξέρετε. Είστε επαγγελματίες και πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θέλουμε νίκη, πάμε για να κερδίσουμε".

Keywords