Άρης: Μίλησαν στους παίκτες Διαμαντόπουλος και Τερζής- Ζήτησαν νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο κ. Διαμαντόπουλος ενημέρωσε αρχικά τους ποδοσφαιριστές του Άρη για την απόφαση της διοίκησης να τερματίσει την συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα και πως πλέον απόλυτος υπεύθυνος είναι ο Απόστολος Τερζής, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού.

"Θέλω σεβασμό

προς τον κ. Τερζή και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες, η αρχή να γίνει την Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης" είπε στους παίκτες μεταξύ άλλων.

Τερζής: "Νίκη με Απόλλωνα"

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Απόστολος Τερζής, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα και πλέον ο υπηρεσιακός προπονητής που θα καλύψει το κενό του Ισπανού, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη είπε χαρακτηριστικά: "Σας ξέρω και με ξέρετε. Είστε επαγγελματίες και πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θέλουμε νίκη, πάμε για να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα