Άρης: Εξιτήριο για Πουλιανίτη - Χωρίς Γιαννάκη και Μποχωρίδη η χθεσινή προπόνηση

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλεύονταν. Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά το All Star Game, οι Φλιώνης και Χρηστίδης, ενώ αντίθετα απουσίαζαν από αυτή οι Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (11/02) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο (14/02, 18:00, ERTPLAY1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Bryce Douvier συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος πήρε εξιτήριο σήμερα (11/02) από την κλινική, στην οποία νοσηλεύτηκε, εξαιτίας ίωσης. Κανονικά προπονήθηκαν ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα (11/02) νωρίς το απόγευμα από την Πάτρα, όπου συμμετείχαν χθες (10/02) στο All Star Game.

Απόντες ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το All Star Game και θα επιστρέψουν αύριο (12/02) στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη και Σάββα Καμπερίδη".

Keywords
Τυχαία Θέματα