Άρης: Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο για Παντελίδη, Διαμαντόπουλο και παίκτες

Προπονητής, τεχνικός διευθυντής και ποδοσφαιριστές του Άρη τα... "άκουσαν" από οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", κατά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο αποκλεισμός από τον Εργοτέλη στο Κύπελλο Ελλάδος προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και οργή στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη, μερικοί εκ των οποίων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την αποστολή και να την αποδοκιμάσουν.

Μόλις η αποστολή του Άρη επέστρεψε από την Αθήνα,

οι παίκτες, ο Σάββας Παντελίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας.

Από το αεροδρόμιο στο Ρύσιο

Αμέσως μετά, η αποστολή μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για προπόνηση αλλά και συζήτηση για την προβληματική εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα.

Οι παίκτες, ο Σάββας Παντελίδης και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος κλείστηκαν στα αποδυτήρια, με τον Έλληνα κόουτς και τον τεχνικό διευθυντή να μιλούν για ακόμη μία φορά στους ποδοσφαιριστές.

Αμφότεροι έφεραν τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την εικόνα που εμφανίζουν στα τελευταία ματς και με αποκορύφωμα τον χθεσινό αποκλεισμό. Οι παίκτες αναγνώρισαν τις ευθύνες που τους αναλογούν και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις που θα φέρει στην ομάδα η παταγώδης αποτυχία στον θεσμό του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα