Αποστολία Ζώη: Έπαιξε ρόλο η σχέση της με τον Γιώργο Σεϊταρίδη στο διάλλειμα που έκανε από την καριέρα της;

Η Αποστολία Ζώη ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με τα παιδιά που έβγαιναν στις αρχές του 2000 από τα μουσικά talentshows.

«Ξεκίνησα μαζί με τα παιδιά των ριάλιτι. Εκεί δεν υπήρχε σωτηρία, γιατί ήταν τα μόνα παιδιά που προωθούσαν και ο κόσμος είχε θεοποιήσει τα συγκεκριμένα ριάλιτι. Απορώ πώς επιβίωσα…»λέει στο People.

Από το 2003 μέχρι και το 2009 βγάζει τέσσερις προσωπικούς δίσκους, ενώ το 2010 αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα. «Ήθελα να δω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως στην

αρχή είχα αποφασίσει να απέχω μόνο για ένα χρόνο. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως ό,τι έκανα δεν είχε σχέση με την προσωπική ζωή μου εκείνη την εποχή. Το έχω πει πολλές φορές: Κανείς δεν μπορεί να με πείσει για κάτι, αν δεν θέλω εγώ. Απλά, η συγκεκριμένη επιλογή συνέπεσε με μια σχέση που είχα τότε» εξομολογείται για την εποχή που διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη και έκανε μια παύση στην καριέρα της.

Ωστόσο, εξομολογείται πως ουδέποτε μέχρι σήμερα έφτασε κοντά στο γάμο. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου. Με λυπεί που ένα στα δύο ζευγάρια χωρίζει. Δεν έχω μεγαλώσει με αυτά τα πρότυπα. Συν τοις άλλοις, ο γάμος δεν είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Πλέον οι περισσότεροι παντρεύονται για το πάρτι της υπόθεσης. Αν κάποια στιγμή κάνω ένα παιδί, τότε, ναι, ο γάμος έχει λόγο ύπαρξης. Ωστόσο, δεν σου κρύβω πως δεν μου έχει χτυπήσει ακόμη το καμπανάκι της μητρότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα