Απόλαυσε τον καφέ ή το φαγητό σου στο Mediterranean Cosmos

Τα εστιατόρια και τα καφέ του εξωτερικού χώρου του Mediterranean Cosmos αποτελούν αγαπημένη στάση αρκετών επισκεπτών του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Βόρειας Ελλάδας. Βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη και παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Πολλοί είναι αυτοί που τα «τιμούν» στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στα εμπορικά καταστήματα. Αρκετοί είναι και εκείνοι

που επισκέπτονται το Εμπορικό Κέντρο μόνο και μόνο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο, απολαμβάνοντας τις παροχές κάποιου από τα καταστήματα εστίασής του.

Το lockdown πέρασε! Τα καφέ και τα εστιατόρια του Mediterranean Cosmos σας περιμένουν και πάλι. Θυμηθείτε ή γνωρίστε τα καταστήματα εστίασης του εξωτερικού χώρου του Mediterranean Cosmos μέσα από την σύντομη παρουσίαση του Thestival.

Biscotto Coffee

Μια όαση για τις πρωινές ώρες με καφέ ενώ το βράδυ οι μελετημένοι φωτισμοί είναι ιδανικοί για να απολαύσετε κρασί, cocktails και άλλες προτάσεις για ποτό. Άλλωστε η ανανέωση του χώρου συνοδεύεται και από ανανέωση σε όλες τις κατηγορίες του καταλόγου. Εξερευνήστε το ανανεωμένο biscotto coffee+, γιατί όπως λέει και η ομάδα του: Από εδώ δε θα θέλεις να φύγεις.

Café Brulee

Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Café Brulée, από τις 09:00 έως αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας, επιλεγμένα γλυκά και κρύα πιάτα, καθώς και εξαίρετη μουσική. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχομένων υπηρεσιών πλαισιώνεται με ζωντανές εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς στο περιβάλλοντα χώρο του café.

Estrella

Tο εστιατόριο Estrella ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή σερβίροντας ένα all day breakfast & brunch μενού. Πλέον οι λάτρεις των ιδιαίτερα γευστικών του πιάτων μπορούν να το βρουν και στο Mediterranean Cosmos. Αβγά μαγειρεμένα με κάθε τρόπο, pancakes, burgers, ζυμαρικά, φρέσκοι χυμοί, ελληνικά κρασιά, μπύρες και cocktail είναι κάποιες από τις επιλογές που σερβίρονται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

La Pasteria Cucina Italiana

Σε ένα ζεστό περιβάλλον που θυμίζει γνήσια ιταλική trattoria, ο πολυβραβευμένος chef της La Pasteria Ettore Botrini χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα. Pasta για κάθε διάθεση και προτίμηση, σαλάτες και ορεκτικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς, μοναδικά πιάτα με κρέας ή ψάρι, παραδοσιακά ριζότο και η πιο νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη περιμένουν τους επισκέπτες του νέου εστιατορίου για να γνωρίσουν την ιταλική κουζίνα στην πιο αυθεντική εκδοχή της!

Per Se

Είναι ένα καφέ-μπαρ με μεγάλη ποικιλία από καφέδες, χυμούς, ποτά, κρύα πιάτα και γλυκίσματα με θέα και στην πλατεία εκκλησίας του εμπορικού κέντρου αλλά και προς το fan park. Είναι ένα ζεστό και ταυτόχρονα, σύγχρονα διακοσμημένο περιβάλλον όπου ο επισκέπτης μπορεί με ηρεμία να απολαύσει τον καφέ ή το πότο του δίπλα στις όμορφες πισίνες.

Plaisir

Στο Plaisir μπορείτε να πιείτε το καφέ σας συνοδευόμενο με το γλυκό της αρεσκείας. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από πίτες, σάντουιτς, κρύα και ζεστά πιάτα. Η εξαιρετική μουσική πλαισιώνει όλους τους χώρους του Plaisir ώστε να κάνει πιο ευχάριστη τη παραμονή σας.

TGI Fridays

Το εστιατόριο Fridays στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι το πρώτο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, χάρη στη μοναδική ατμόσφαιρα και το καταπληκτικό προσωπικό του. Μια αξιόπιστη επιλογή για να γευματίσεις πριν ή μετά τα ψώνια.

Tothelo

Το Tothelo Coffee & Cocktail House αποτελεί μια ολοήμερη εμπειρία ψυχαγωγίας. Οι κλασικοί καφέδες, οι φρέσκοι χυμοί και τα ευφάνταστα κοκτέιλ του σας περιμένουν. Μια σίγουρη επιλογή για εκείνους που θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την παρέα τους ή να κάνουν ένα διάλλειμα από τα ψώνια. Ο ανανεωμένος κατάλογος φαγητών, σνακ και γλυκών του Tothelo θα γίνει η αιτία για νέα γευστικά ταξίδια, ρομαντικά βράδια για δύο αλλά και βραδινές εξόδους με πολλούς!

The Prince

Ο χρόνος του επιβεβλημένου lockdown υπήρξε η απόλυτη - αν και όχι σχεδιασμένη - ευκαιρία για το Prince να σηκώσει μανίκια και μαζί τον πήχη των ποιοτικών υπηρεσιών του ακόμη ψηλότερα. Ανακαινίσθηκε ουσιαστικά κάνοντας τη διαφορά σε επίπεδο ασφάλειας και λειτουργικότητας, φρέσκαρε την όψη του, θωρακίστηκε, δηλώνει ετοιμοπόλεμο σε όποια νέα πρόκληση και επέστρεψε «ορεξάτο» με νέο - ανανεωμένο- μενού φαγητού και μια «φινετσάτη» cocktail list, έτοιμο να σας υποδεχθεί σε ένα άνετο και casual περιβάλλον!

Χωρίς δεύτερη σκέψη το Mediterranean Cosmos αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια βόλτα, για τις αγορές σας, για φαγητό ή διασκέδαση.

Info:
Mediterranean Cosmos
11o χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
2310 489571

Keywords
Τυχαία Θέματα