Αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Αμπελόκηπους (ΦΩΤΟ)

Με πάσα τιμή πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 27 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα, του Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου στην Πλατεία Δημοκρατίας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (στη συμβολή των οδών Ν. Πλαστήρα, Καλλιβούλου, Αλεξ. Σβώλου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης).

Η Επιμνημόσυνη Δέηση τελέσθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα παρόντος και εκπροσώπου της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητας του Οικουμενικού

Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» κ. Βασίλειος Βασιλειάδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, οι Δήμαρχοι Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, του προσκοπισμού, συλλόγων και φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα