Απ. Τζιτζικώστας: Καλή φώτιση στην κυβέρνηση - Να μην κυρώσει την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών (VIDEO)

«Καλή φώτιση» ευχήθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ζητώντας από την κυβέρνηση να μην κυρώσει «την απαράδεκτη και εθνική επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών», όπως ανέφερε μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων και κατάδυσης του Σταυρού στην στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Θέλω

να ευχηθώ καλή φώτιση και στην κυβέρνηση. Να καταλάβει κανείς επιτέλους το λάθος της. Να σταματήσει να επιμένει στο λάθος της και να μην κυρώσει την απαράδεκτη και εθνική επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Μία συμφωνία που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σήμερα και στο μέλλον στη σταθερότητα, τόσο της χώρας μας, όσο και της ευρύτερης περιοχής» σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης τόνισε σε δηλώσεις του πως «όπως κάθε χρόνο αγιάστηκαν τα νερά. Μία τελετή, που είναι σημαντική ειδικά για τη χώρα μας. Ας ελπίσουμε το 2019 να είναι καλύτερο από το 2018».

Τις ευχές για την σημερινή μέρα έδωσαν με δηλώσεις τους και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δείτε βίντεο του Thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα