Αντίκες, vintage ρούχα, φαγητό και κοκτέιλς στην Πασχαλινή αγορά της ΧΑΝΘ

Ξεκινά από σήμερα και για ένα διήμερο το πασχαλινό event της ομάδας του Flea Market με συνεργασία το Thrift Store, στη ΧΑΝΘ.

Περισσότεροι από 220 εκθέτες θα διαθέσουν τα προϊόντα τους για το κοινό. Αντίκες, vintage ρούχα και χειροποίητα αξεσουάρ σας περιμένουν σε ένα

από τα μεγαλύτερα event μόδας, τέχνης και κουλτούρας

Το φετινό Flea Market, που θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο της ΧΑΝΘ δίπλα από το θέατρο Αυλαία, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων, αναπαλαίωσης και μιας που η θεματική του event είναι πασχαλινή ο κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει την δική του λαμπάδα παράλληλα με τα ψώνια του.

Υπάρχει πρόγραμμα επίσης και για τους μικρούς μας φίλους με θεάματα, παραστάσεις και απίθανες δραστηριότητες από τη σχολή Aerial Lab με φανταστικά ακροβατικά, εναέρια κόλπα, ζογκλέρ φίλους της ομάδας του Flea αλλά και face painting, bubble show και κατασκευές.

Ζωντανή μουσική, dj sets και για πρώτη φορά φαγητό, κοκτέιλ, μπύρα μέχρι και γλυκά χωρίς ζάχαρη ώστε κάθε επισκέπτης να απολαύσει τη μαγική αυτή γιορτή η οποία θα κρατήσει 2 ολόκληρες ημέρες στο κέντρο της πόλης ,σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία, ένα κτίριο που κρύβει τόσες πολλές αναμνήσεις, όπως και τα αντικείμενα που θα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στο event. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα