Αντετοκούνμπο: Στο παρελθόν ξεκινούσα πιο νωθρά, τώρα ίσως είμαι πιο ώριμος

Μετά τη νίκη των Μπακς με τους Μπουλς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στις αιτίες του θετικού αποτελέσματος και στην απόλυση του Τζέισον Κιντ.

Oι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Μας κέρδισαν οι Μπούλς στα προηγούμενα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Έπρεπε να μπούμε στο παρκέ και να παίξουμε σκληρά. Αυτό κάναμε. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα πολύ καλά και δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ. Η άμυνα έκανε πολύ καλή δουλειά παίζοντας σκληρά και σταματώντας τα σουτ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη και αύριο. Όταν οι αναπληρωματικοί

παίρνουν τα σουτ, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Μάθιου, ο οποίος έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Είμαστε καλύτεροι όταν παίζουμε σκληρά. Είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για την δική του απόδοση από το ξεκίνημα των αγώνων: «Στο παρελθόν ξεκινούσα πιο νωθρά. Τώρα ίσως είμαι πιο ώριμος. Δεν έχει αυτό μεγάλη σημασία όσο το να παραμείνω επιθετικός, έτσι θα παίρνω τις προσπάθειες αρκεί να είμαι έτοιμος για να βάλω τα σουτ. Τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και παίζουν σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάζουμε. Είμαστε τρεις νίκες μακριά από την τέταρτη θέση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις αλλαγές που έφερε η απόλυση του Τζέισον Κιντ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Μας έχει κοουτσάρει ο Τζο ξανά στο παρελθόν. Το αγωνιστικό πλάνο είναι πάντα το ίδιο. Βλέπω ότι κάποια παιδιά παίζουν πιο σκληρά, δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται. Είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Εμείς ως παίκτες πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που μας πληρώνουν να κάνουμε. Μας πληρώνουν να παίζουμε μπάσκετ και να τα δίνουμε όλα. Σημασία έχει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όχι ποιος είναι ο προπονητής της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα