Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Σήμερα 20 και αύριο 21 Απριλίου και από τις 11:00 μέχρι 19:00 οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.

Το Bazaar που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, είναι μια εντελώς πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν

να προμηθευτούν ρούχα, παιχνίδια, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, βιβλία, σπιτικά παρασκευάσματα, πασχαλινές λαμπάδες και πολλά άλλα. Οι μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά σε διαδραστικά παιχνίδια, σε ειδικά εργαστήρια κατασκευών και χειροτεχνίας και σε μουσικοχορευτικά σύνολα. Επίσης, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές λιχουδιές στο καφενείο, και να κερδίσουν πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, είναι σωματείο για την ενίσχυση του έργου της εταιρίας «ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ» και στηρίζει την ίδρυση και λειτουργία του συμβουλευτικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανοίγει, 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar Φίλων, Μέριμνας Θεσσαλονίκης,anoigei, 6o anoixiatiko Bazaar filon, merimnas thessalonikis