Φρίκη στην Κύπρο: Ο υπολοχαγός ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης και της 6χρονης κόρης της

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 35χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο, παραδέχθηκε ότι τον Μάιο του 2018 δολοφόνησε την Mary Rose από τις Φιλιππίνες αλλά και την εξάχρονη κόρη της.

Το πτώμα της 38χρονης βρέθηκε πριν από λίγες μέρες μέσα σε φρεάτιο παλιού λατομείου τυλιγμένο σε σεντόνι και με δεμένα τα χέρια και τα πόδια με μπλε σκοινί. Επίσης το σεντόνι που ήταν τυλιγμένη είχε κολλητική ταινία.

Η έρευνα

που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του 35χρονου αξιωματικού οδήγησε στον εντοπισμό μπλε σκοινιού πανομοιότυπου με αυτό που ήταν δεμένο το πτώμα αλλά και ίδια κολλητικής ταινίας.

Κατά τη σύλληψη του 35χρονου υπολοχαγού, αυτός προσπάθησε να καταπιεί μια κάρτα κινητού sim, την οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ήταν τα ηλεκτρονικά ίχνη που είχε αφήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωση όπου παρουσιαζόταν με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Χρησιμοποιούσε φωτογραφία άλλου αξιωματικού ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αν και δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν του ότι είναι γνωστός με τον 35χρονο υπολοχαγό και υπηρετούν στην ίδια μονάδα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπολοχαγός είχε αλλάξει τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή του μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και της κόρης της, ενώ είχε διαγράψει και το προφίλ του από το facebook και από site γνωριμιών.

Αύριο αναμένεται να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο σημείο που έχει θάψει το 6χρονο κορίτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα