Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη μειωθούν οι συντάξεις αφήνει ο Ν. Παππάς

Το ενδεχόμενο να μην εφαρμοστούν οι περικοπές των συντάξεων από το νέο έτος, άφησε ανοιχτό ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη", σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα, ο υπουργός δήλωσε ότι τα καλά ταμειακά διαθέσιμα του ΕΦΚΑ ενισχύουν την φαρέτρα με τα όπλα για την μη εφαρμογή του μέτρου, δεδομένου μάλιστα όπως είπε ότι το ζητούσε το ΔΝΤ το οποίο δεν συμμετέχει πια στο πρόγραμμα.

Κληθείς

να σχολιάσει το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών που θα είναι οριστικά πέντε, σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση θα εξασφαλίσει δημόσια έσοδα από τις συχνότητες, ενώ υπενθύμισε ότι από το 2015 το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε 148 εκ. ευρώ από φόρο διαφήμισης και τέλη χρήσης συχνοτήτων.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο αθλητικό κανάλι στην ΕΡΤ αλλά και νέες προσλήψεις, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι λόγω της μεθοδευμένης απαξίωσης κομματιών της ΕΡΤ αναγκάζεται να καταφεύγει σε εξωτερικούς συνεργάτες γι αυτό είναι πολύ σημαντική η εξοικονόμηση πόρων μέσω της αξιοποίησης εργαζόμενων της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα