Άννα Κωνσταντινίδου: Γι' αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Νίκου Ταχιάου

Η Άννα Κωνσταντινίδου – Χριστοδουλή είναι ιδιωτική υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Όπως τονίζει η ίδια, η καθαριότητα, οι αστικές συγκοινωνίες, οι θέσεις στάθμευσης, το κυκλοφοριακό, η ρύπανση του περιβάλλοντος, η παραμέληση της οδοποιίας, αλλά και η καθυστέρηση της λειτουργίας του Μετρό είναι κάποια

από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και να δοθούν λύσεις.

Επισημαίνει ότι αυτό που λείπει από την Θεσσαλονίκη για να αποκτήσει την αίγλη που της αρμόζει και να ανταγωνιστεί μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, είναι η ανάδειξη και η συντήρηση των ιστορικών μνημείων αλλά και των διατηρητέων κτιρίων της, που και αυτά αποτελούν μέρος της ιστορίας της πόλης μας.

Εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος τονίζει:

«Η απόφαση μου να κατέβω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα του Νίκου Ταχιάου ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη. Η ενασχόληση μου με τα κοινά για πολλά χρόνια και η ευαισθησία μου για το περιβάλλον αλλά προπάντων η αγάπη για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση ενός άξιου υποψήφιου Δημάρχου, που αξίζει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Σκοπός μας είναι να πορευτούμε μαζί για την ανάπτυξη και την διαμόρφωση της πόλης μας σε όλους τους τομείς. Ζητώ από τους συνδημότες μου να με εμπιστευθούν με την ψήφο τους, την οποία υπόσχομαι να τιμήσω στο έπακρο. Η μέχρι τώρα πορεία μου αποτελεί εγγύηση ότι θα είμαι συμπαραστάτης στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας».

Βιογραφικό Άννας Κωνσταντινίδου – Χριστοδουλή

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Είναι κόρη του Ανδρόνικου Κωνσταντινίδη εμπόρου από την Κωνσταντινούπολη και της Καίτης Αραμπατζή. Παντρεμένη με τον Χριστόδουλο Χριστοδουλή αστυνομικό και πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης - IPA και μητέρα 2 παιδιών.

Αποφοίτησε από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και εισήχθη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας, γνωρίζω Αγγλικά και έχω τελειώσει την Σχολής Γραμματέως Διοικήσεως της ΙΕΣΕ Θεσσαλονίκης με Εξειδίκευση σε συστήματα Μηχανοργάνωσης.

Από το 2017 κατέχει την θέση Βοηθού Διακανονιστή στο Τμήμα Λοιπών Κλάδων της ασφαλιστικής εταιρίας INTERLIFE AAEΓΑ.

Έχει εκλεχθεί αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, καθώς και Αναπληρώτρια Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΚΕ στο ΕΚΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα