"Ανέβασε" στο Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένη και... συνελήφθη

Μια Αμερικανίδα "ανέβασε" στο Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένη, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της και στη δικαστική διαμάχη με την ασφαλιστική της εταιρεία!

Το περιστατικό συνέβη στο Μίσιγκαν. Η γυναίκα, σύμφωνα με το protothema.gr προκάλεσε τροχαίο έξω από ένα ξενοδοχείο. Όταν πήγαν στο σημείο οι ερευνητές, η ίδια είχε φύγει, αλλά βρήκαν έναν ανοιχτό φορητό υπολογιστή, τον οποίο, άγνωστο πως και γιατί, είχε

ξεχάσει εκεί. Στον υπολογιστή υπήρχε ανοιχτό ακόμα ένα «παράθυρο» συζήτησης στο facebook με άλλους χρήστες. Εκεί, η γυναίκα, ανέφερε ότι είναι «τύφλα στο μεθύσι» και ότι πρέπει να διακόψει την επικοινωνία, διότι... τράκαρε!

Η γυναίκα από το Μίσιγκαν αρνήθηκε να ομολογήσει στους αστυνομικούς ποιος οδηγούσε το όχημα, λέγοντας ότι η ίδια δεν βρισκόταν στο τιμόνι!

Τελικά, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι οδηγούσε με δίπλωμα που έχει λήξει, μεθυσμένη και για εγκατάλειψη τραυματία στο σημείο που έγινε το τροχαίο.

Ο ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στην αστυνομία ότι όντως η γυναίκα οδηγούσε το όχημα και ότι ήταν μεθυσμένη.

Όπως αποδείχθηκε, δύο ώρες νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ στις εξετάσεις αίματος που υποβλήθηκε, τα επίπεδα αλκοόλ μετρήθηκαν στο 0,12%.

Keywords
Τυχαία Θέματα