Άνετη τριάρα του Βελγίου στον Παναμά με γκολάρες (VIDEO)

Το Βέλγιο ξεκίνησε ιδανικά στο Μουντιάλ, νικώντας εύκολα τον Παναμά με 3-0. Ο Μέρτενς άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των "κόκκινων διαβόλων" με ένα εκπληκτικό γκολ, ενώ ο Λουκάκου σκόραρε δύο φορές με... "σεντερφορίσιες εκτελέσεις".

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του 7ου ομίλου που διεξήχθη στο Σότσι, το Βέλγιο είχε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετές καλές φάσεις, όμως αρκετά ανταγωνιστική στάθηκε και η ομάδα του Παναμά παίζοντας ανοιχτά και προσπαθώντας να απειλήσει επιθετικά. Ο τερματοφύλακας

των Παναμέζων, και της Ντινάμο Βουκουρεστίου, Χάιμε Πενέδο, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο 45λεπτο διατηρώντας το μηδέν, ενώ η ομάδα του Παναμά είχε και ορισμένες ευκαιρίες για γκολ, με τρεις τελικές έναντι εννέα του Βελγίου.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το Βέλγιο κατάφερε να "ξεκλειδώσει" νωρίς την άμυνα του Παναμά με ένα εντυπωσιακό γκολ και στη συνέχεια να βρει χώρους φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση δίχως προβλήματα.

Στο 47΄ ο Μέρτενς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φοβερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, ανοίγοντας το σκορ με άκρως θεαματικό τρόπο. Στο 69΄ ο Λουκάκου "σφράγισε" τη νίκη του Βελγίου ουσιαστικά, κάνοντας το 2-0 με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ντε Μπρόινε με εξωτερικό φάλτσο. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό, με σκόρερ και πάλι τον Λουκάκου. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την ασίστ από τον Αζάρ στην κόντρα επίθεση και έσκαψε υπέροχα την μπάλα πάνω από τον Παναμέζο τερματοφύλακα στο τετ α τετ, στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι, Τόμπι Αλντερβάιρελντ και Γιαν Φερτόνχεν έπαιξαν μαζί στο κέντρο της άμυνας για 275η φορά! Έχουν δώσει 125 ματς με τον Άγιαξ, 82 με την Τότεναμ και 68 με το Βέλγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα