Ανατροπή: Ο ΠΑΟΚ ζήτησε τελικά εισιτήρια για "Γεντί Κουλέ"

Παρότι στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον ΟΦΗ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της, τελικά αποφάσισε να το κάνει και θα έχει τον κόσμο της στο "Γεντί Κουλέ".

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να ζητήσει τελικά εισιτήρια

για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ που θα γίνει στην Κρήτη το Σάββατο 15/9 στις 18:15.

Μπορεί αρχικά οι άνθρωποι του Δικεφάλου να έκαναν σκέψεις να μην ζητήσουν ξανά εισιτήρια για εκτός έδρας ματς, μετά τη ρίψη φωτοβολίδας στη "Νέα Σμύρνη", ωστόσο μετά από σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ και των στελεχών της ασφάλειας, αποφασίστηκε να ζητήσουν τελικά εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".

Στον ΠΑΟΚ προβληματίστηκαν αρκετά, καθώς δεν θέλουν να "τιμωρήσουν" τον κόσμο του Δικεφάλου που βρίσκεται στην Κρήτη και περιμένει να δει την αγαπημένη του ομάδα, παίρνοντας τελικά τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ωστόσο, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα, στηριζόμενη και στο πνεύμα συνεργασίας που δείχνουν οι οπαδοί.

Βέβαια, σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε, τότε η σκέψη θα γίνει πράξη και οι "ασπρόμαυροι" δεν θα ξαναζητήσουν εισιτήρια για εκτός έδρας αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα