Αλ. Τσίπρας: Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί - Αποφασίζουμε για τη ζωή μας

"Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί", τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε βίντεο το οποίο ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας

απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα επισημαίνοντας: "Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας".

"Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί. Με αυτόν τον σκοπό διαδήλωσα, αγωνίστηκα, ασχολήθηκα με την πολιτική. Ως πρωθυπουργός, τους ανθρώπους νοιάζομαι πάνω απ' όλα. Για μια Ελλάδα με ανθρωπιά και δικαιοσύνη. Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας", είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το βίντεο.

Στη συνέχεια του σποτ παρουσιάζονται συνοπτικά τα γεγονότα που «άλλαξαν» την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά και τα κυριότερα πεπραγμένα της κυβέρνησης την τελευταία τετραετία.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα