Αήττητη και με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Europa League η ΑΕΚ

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε η ΑΕΚ από τη συνέχεια του Europa League, αφού το αποψινό 0-0 με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ έδωσε την πρόκριση στους Ουκρανούς.

Αν και ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, η "'Ενωση" στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Ντιναμό ενώ δημιούργησε αρκετές

ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξει το σκορ και να θέσει στέρεες βάσεις για την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Μεταξύ των ευκαιριών, ξεχωρίζουν αυτή του 24' και του 51'.

Στην πρώτη, ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόικο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, δίνοντας της πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Χαρμάς πρόλαβε να διώξει λίγο πριν Αραούχο και Μασούντ την σπρώξουν στα δίχτυα.

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του 51 με πρωταγωνιστή τον Μασούντ. ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κόπηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά του επέστρεψε, έκανε παράλληλη μπαλιά με την εστία με την μπάλα να φτάνει στον Μασούντ, ο οποίος αν και αμαρκάριστος μπροστά στο τέρμα κατάφερε να αστοχήσει.

Σημειώνεται πως η ΑΕΚ αποκλείστηκε αήττητη από το Europa League, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και οκτώ ισοπαλίες στα δέκα ματς που έδωσε.

Οι 10 αναμετρήσεις της ΑΕΚ στο φετινό Europa League:

Play Offs

Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ 3-0

Όμιλοι

Ριέκα - ΑΕΚ 1-2
ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης 2-2
Μίλαν - ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ - Μίλαν 0-0
ΑΕΚ - Ριέκα 2-2
Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ 0-0

Φάση των "32"

ΑΕΚ - Ντιναμό Κιέβου 1-1
Ντιναμό Κιέβου - ΑΕΚ 0-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μορόζιουκ, Σεπέλιεφ (76' Μπεσέντιν), Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Χαρμάς, Γκονζάλες, Μοράες (90+4' Σαπαρένκο).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (73' Γιακουμάκης), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα