Αιμιλία Σαββάτη: Το νεαρό της ηλικίας μου είναι προτέρημα

Η Αιμιλία Σαββάτη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά», του Μάκη Κυριζίδη.

Μιλώντας στο Thestival.gr εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα, ενώ περιγράφει ποιο είναι το όραμα της για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Αιμιλίας Σαββάτη:

Είστε μόλις 25 ετών. Πως αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα

για δημοτική σύμβουλος;

Το νεαρό της ηλικίας μου είναι προτέρημα. Κουράστηκα να ακούω πως μόνο οι εμπειρότεροι είναι ικανοί για να εκλέγονται και να πολιτεύονται. Έτσι αποφάσισα να πάω κόντρα σε όσα μας μάθανε να πιστεύουμε και να παπαγάλιζουμε. Εγώ επιμένω πως και οι νέοι έχουν αντίληψη και οι νέοι είναι το μέλλον, είμαι έτοιμη να αποδείξω με πράξεις τα λόγια μου. Για μένα οι νέοι πρέπει να είναι μπροστά και οι εμπειρότεροι δίπλα τους.

Ποιό είναι το όραμα σας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια χαρισματική, όμορφη και μαγική πόλη. Δυστυχώς το πρόβλημα της βρίσκεται στην λειτουργικότητα της. Φαντάζομαι μια ιδανική Θεσσαλονίκη καθαρή με απεριόριστο πράσινο, με πάρκα, με πάρκα για ΑμΕΑ και πάρκα για ζώα. Μια Θεσσαλονίκη πόλο έλξης με πολιτιστικές εκδηλώσεις, ασφάλεια, φωτισμό, χώρους στάθμευσης. Μια Θεσσαλονίκη λαμπερή με ικανοποιημένος πολίτες και έναν Δήμο ικανό να ανταπεξέλθει στα αιτήματα τον πολιτών του.

Σας ικανοποιεί το επίπεδο αντιπαράθεσης μεταξύ των υποψηφίων στον προεκλογικό αγώνα;

Μιλάμε για μια εκλογική περίοδο με πάρα πολλούς υποψήφιους. Γνωρίζω προσωπικά αρκετούς από αυτούς είναι άνθρωποι αξιόλογοι, με ικανότητες και δυναμική. Πολλοί εξ αυτών είναι ήδη εκλεγμένοι. Το επίπεδο είναι υψηλό και για εμένα δύσκολο καθώς είναι η πρώτη μου φορά που θέτω υποψηφιότητα. Αυτό όμως δεν με διστάζει αλλά με πεισμώνει για να αποδείξω την ικανότητα μου και την δική μου δυναμική και αντίληψη καθώς δεν μετράει η ηλικία αλλά τα προσόντα. Όπως και να χει εκλεγμένοι ήδη και μη, δεν με τρομάζουν.. Λίγοι θα ξεχωρίσουμε.

Για ποιο λόγο να σας επιλέξουν οι ψηφοφόροι;

Είμαι νέα, έξυπνη, πτυχιούχος οικονομικών και με έντονη επιχειρηματική δράση. Είμαι άφθαρτη και υποψήφια στην παράταξη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ του ΜΆΚΗ ΚΥΡΙΖΙΔΗ που ανεξαρτητοποιείται από κόμματα και χρώματα. Δεν έχω ανάγκη να εκλεγώ για τον τίτλο αλλά για την προσφορά μου στα κοινά. Δεν βρίσκω λόγο να μην με ψηφίσει ο κόσμος.. Και αν δεν πείθω στα λόγια...

Ας δοκιμαστω!

Keywords
Τυχαία Θέματα