Αγρότες Νίκαιας: Συνεδριάζουμε αλλά δεν στέλνουμε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση

"Συνεδριάζουμε αλλά δεν στέλνουμε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση" διαμηνύουν τώρα οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, οι οποίοι λαμβάνουν τις επόμενες ημέρες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Μετά τη μεσημεριανή τους σύσκεψη και τα όσα ειπώθηκαν περί τελεσίγραφου προς την κυβέρνηση, οι ίδιοι ξεκαθαρίζουν ότι αύριο το απόγευμα συνεδριάζουν για να λάβουν αποφάσεις, χωρίς ωστόσο να κλείνουν την πόρτα του διαλόγου με τελεσίγραφα.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο thestival.gr ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας, επισημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως δεν

έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη.

Υπογράμμισε επίσης πως για αύριο είναι προγραμματισμένη συνέλευση όπου θα ακουστούν όλες οι προτάσεις των αγροτών και στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις.

"Δεν ισχύει ότι έχουμε στείλει τελεσίγραφο στην κυβέρνηση μέχρι αύριο το απόγευμα, παραμένουμε όλοι στα μπλόκα. Αύριο το απόγευμα θα έχουμε συνέλευση και θα ακούσουμε τις προτάσεις όλων των αγροτών. Από κει και μετά, και ανάλογα με τη στάση της κυβέρνησης, θα δούμε πως θα δράσουμε", σημείωσε στο thestival.gr ο κ. Μαρούδας

Keywords
Τυχαία Θέματα