Skoda: Ετοιμάζει το Karoq RS

H Skoda φαίνεται πως ετοιμάζει την ισχυρότερη εκδοχή του Karoq. Το δημοφιλές SUV θα λάβει τον κωδικό RS και θα στοχεύσει στον τομέα των επιδόσεων.

Μετά το Kodiaq RS, το οποίο οδηγήσαμε πρόσφατα στη Χερέθ, η Skoda εξελίσσει και την κορυφαία έκδοση του Karoq. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που είδαν το φως

της δημοσιότητας, το μικρομεσαίο SUV θα διαθέτει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης και θα εφοδιάζεται με 2λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 240 ίππων (δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη στα 300 άλογα).

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στο set up του αμαξώματος όπου, εκτός της χαμηλότερης απόστασης από το έδαφος, η Skoda θα εξοπλίσει το μοντέλο με σκληρότερη ανάρτηση για πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Παράλληλα, μικρές διαφορές θα υπάρξουν και στο εξωτερικό τμήμα με περισσότερα σπόιλερς & μεγαλύτερους τροχούς νέας αισθητικής.

Έτσι, το Karoq θα γίνει το 3ο μοντέλο στην γκάμα της Skoda που θα αποκτήσει έκδοση RS,μετά τα Octavia & Kodiaq, δείχνοντας την πίστη της εταιρείας προς τις γρήγορες εκδόσεις των αυτοκινήτων της.

Η παρουσίαση του Karoq RS αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου θα δούμε επίσης και την ανανεωμένη εκδοχή της Superb.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα