Αγχωτική νίκη για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής νίκησε με σκορ 2-1 τον Αήττητο Σπάτων στο Καυτανζόγλειο για την 22η αγωνιστική της Football League.

Ο Νιαμπούγιου άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και ο Μπορίκο έκανε το 2-0 στο 26΄, με τους "κυανόλευκους" να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα ελέγχοντας το παιχνίδι.

Ωστόσο, στο 42΄ ο Ρούνεϊ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αήττητος προσπάθησε

να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, μπαίνοντας πιο συγκεντρωμένος. Όσο περνούσε η ώρα οι «κυανόλευκοι» πήραν και πάλι τον έλεγχο της μπάλας στα πόδια τους, «αγγίζοντας» το 3-1 με τον Σίλβα Κλέιτον στο 58ο λεπτό αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά.

Ο Αήττητος ανέβασε και πάλι στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενος παράλληλα την κούραση και την αδράνεια των παικτών του Ηρακλή. Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων λεπτών το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε με τον Γηραιό να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Ντούνης (72΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ορφανίδης, Μπορίκο (81΄ Κωστούλας), Κλέιτον, Νιάμπουγιου (61΄ Ρόβας).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Ηρακλής, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Ρούνεϊ, Λύρας, Ρούμπιο (77΄ Ταμπάκης), Αμπάρα (46΄ Ζαφειράκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα