Η Αμάλ Κλούνει μόλις φόρεσε την πιο ωραία ολόσωμη φόρμα

16:38 17/3/2019 - Πηγή: In.gr

Αφού έκανε μια σύντομη στάση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για ένα επίσημο δείπνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πάντα άψογη και κομψή, Αμάλ Κλούνει, παρακολουθούσε ένα βραδινό γκαλά στην Εθνική Πινακοθήκη, μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και έμοιαζε με μια πραγματική Πριγκίπισσα με την εμφάνιση που επέλεξε.

Στο επίσημο δείπνο που φιλοξένησε ο Πρίγκιπας Κάρολος, η εκθαμβωτική δικηγόρος, υπεύθυνη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πέτυχε την απόλυτα σικ εμφάνιση

ντυμένη με ένα αέρινο λευκό φόρεμα με περίπλοκες λεπτομέρειες και μια ασύμμετρη κάπα που έπεφτε πίσω από το δεξί της χέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yahoo Canada Style (@yahoostyleca) στις 12 Μάρ, 2019 στις 2:25 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amal Clooney / Амаль Клуни (@amalclooney.ru) στις 14 Μάρ, 2019 στις 7:27 πμ PDT

Προτίμησε να φορέσει ένα vintage κομμάτι, που είναι δημιουργία του Jean-Louis Scherrer από τη ανοιξιάτικη συλλογή 2007 του Stephane Rolland. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τον αριστερό βραχίονά της, κρυμμένο πίσω από τον σύζυγό του George Clooney, φαίνεται να υπάρχει μεταλλική ραφή στο μανίκι της. Για να ολοκληρώσει το σύνολο, κράτησε ένα μεταλλικό clutch τσαντάκι και φόρεσε διαμαντένια σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chic Celeb (@chicceleb) στις 12 Μάρ, 2019 στις 5:08 μμ PDT

Όμως η Αμάλ δεν μας αφήνει ποτέ να πλήξουμε με το απαράμιλλο στιλ της. Μετά τις καλύτερες εντυπώσεις που άφησε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η παρουσίαση της φώτισε πάλι το κόκκινο χαλί στο Εδιμβούργο της Σκωτίας για ένα φιλανθρωπικό γκαλά με τον σύζυγο της Τζόρτζ. Η Κλούνει έκανε μια πιο κάζουαλ εμφάνιση. Προτίμησε μια navy ολόσωμη φόρμα, από τον οίκο Stella McCartney, με έναν ώμο. Έδεσε στην μέση της μια μαύρη ζώνη, και η πλισέ παντελόνα της φόρμας είχε και τσέπες. Για να σπάσει την μονοτονία κράτησε ένα animal print τσαντάκι και προτίμησε σπιράλ σκουλαρίκια με διαμάντια. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά και ανεπιτήδευτα, όπως και οι ψηλές μαύρες γόβες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις 14 Μάρ, 2019 στις 11:37 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη «Mega»It girl» (@megaitgirl) στις 15 Μάρ, 2019 στις 6:00 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα