Αυτός είναι ο Λέο Ζαμπά που παίρνει ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Λέο Ζαμπά, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Κορίνθιανς και πέρσι αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αχμάτ Γκρόζνι μετρώντας 3 γκολ σε 24 αγώνες.

Το 2017 η ρωσική ομάδα δαπάνησε το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον αποκτήσει από την Κορίνθιανς.

Ο Ζαμπά είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1998 στο Σάο Πάολο και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας. Μάλιστα, μετράει 11 συμμετοχές στην ομάδα U20 της χώρας του.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία, με τον παίκτη να αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κλείσει οριστικά η μεταγραφή, ενώ ο ΠΑΟΚ πρόκειται να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό (φημολογείται κοντά στα 5 εκατ. ευρώ).

Το "αντίο" στην Αχμάτ Γκρόζνι

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα ο Ζαμπά αποχαιρέτησε την Αχμάτ Γκρόζνι μέσω instagram. "Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν υπέροχο που μπόρεσα να εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα...", ανέφερε στο σχόλιο του, συνοδεύοντάς το με το παρακάτω βίντεο.

Κάτι που σημαίνει πως το θέμα της μεταγραφής του στην ομάδα του Δικεφάλου προχωράει κανονικά, με τους "ασπρόμαυρους" να βλέπουν στο πρόσωπό του μια καλή επένδυση με φόντο το μέλλον.

Ο ταχύτατος Ζαμπά...

Πριν από μερικούς μήνες, ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε θέμα συζήτησης για έναν ιδιαίτερο λόγο. Ο Ζαμπά έγινε ο τρίτος ταχύτερος παίκτης στον πλανήτη, πίσω από τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Γιούργκεν Νταμ της Πατσούκα, με σπριντ που έφτασε τα 35.17 km-h στο ματς με τη Ροστόφ!

"Βγήκαμε στην κόντρα και ξεπεράσαμε την πίεση της Ροστόφ. Κατάφερα να ελευθερωθώ κι έδωσα την πάσα στον επιθετικό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Κι εγώ ο ίδιος κατάλαβα πόσο γρήγορα έτρεξα, όταν είδα τις μετρήσεις μετά το παιχνίδι", ανέφερε ο Ζαμπά μετά το τέλος εκείνου του αγώνα.

Keywords
Αναζητήσεις
zaba leo videos, video leo zaba
Τυχαία Θέματα